Publicitate

Un autobuz care se îndrepta spre Medjugorje a iesit de pe sosea, producând decesul a 12 calatori, în timp ce alti au fost raniti, informeaza Corriere della Sera.
Victimele erau toate din Polonia, iar autobuzul se afla la aproximativ 60 de kilometri nord de Zagreb, îndreptându-se spre sanctuarul catolic din Medjugorje, din Bosnia si Hertegovina.

18 dintre raniti, care au fost transportati toti la spitale locale, si ar fi în stare grava, a declarat Maja Grba Bujevic, sefa serviciilor de urgenta din Croatia.

Un oficial al consulatului polonez din Croatia, Dagmara Lukovic, a precizat ca toti pasagerii erau cetateni polonezi. Accidentul a avut loc în jurul orei locale 5.40, când autobuzul a iesit de pe sosea la aproximativ 60 de kilometri nord de Zagreb.

În autobuz se aflau 43 de persoane, inclusiv doi soferi si din primele date reiese ca accidentul s-a produs dupa ce soferul a adormit la volan.

Barbatul a pierdut controlul autovehiculului, ratând o curba, facându-l sa plonjeze într-o panta de pe marginea drumului.

În ultimele zile, mii de credinciosi au sosit la Medjugorje din toata Europa cu ocazia Festivalului International al Tineretului, care are loc în orasul bosniac între 1 si 6 august. De asemenea, Papa Francisc a trimis zilele trecute un mesaj de salut tuturor participantilor.

Citește toată știrea

12 morți și 30 de răniți i după ce un autocar a intrat într-un grup de pelerini ce se îndreptau spre Medjugorje, Bosnia, loc sfânt pentru catolici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate