Publicitate

Concursului National Transcurricular de Lectura si Interpretare „Ionel Teodoreanu” are loc în acest an în perioada 12 – 15 mai.
Initiat si sustinut de Colegiul „Costache Negruzzi”, organizatorii au asteptat participarea a peste 200 de elevi si de profesori din toate judetele tarii. Deschiderea festiva a avut loc aseara, de la ora 18, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare. Astazi si mâine se deruleaza probele, iar duminica, va avea loc, la ora 10, festivitatea de premiere, în Amfiteatrul Colegiului.

Programul cuprinde o întâlnire cu scriitorul Dan Lungu, în cadrul proiectului cultural „Prelectiuni negruzziste”, traditionalulul spectacol-lectie, cu implicarea elevilor si a profesorilor de la Colegiul de Arta „Octav Bancila”, itinerarii spirituale în centrul istoric al Iasului, precum si alte secvente de manifestare a ospitalitatii iesene.

Elevii premiati vor beneficia si de alte distinctii si recompense în carti si bani, precum Premiile „Costache Negruzzi”, oferite de scoala gazda, Premiile „Ionel Teodoreanu”, acordate de Inspectoratul Scolar si Primaria Iasi, premiile institutiilor partenere. Eveniment cu traditie, concursul figureaza, începând cu 2015, în programul oficial al Festivalului International al Educatiei – FIE.

Citește toată știrea

A început Concursul Naţional „Ionel Teodoreanu”, al Colegiului „Negruzzi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate