Publicitate

Carmen Ginghina, medic cardiolog, sefa Clinicii de Cardiologie a Institutului pentru Boli Cardiovasculare ”Prof. Dr. C. C. Iliescu” din Bucuresti si sefa Catedrei de Cardiologie a Universitatii de Medicina si Farmacie ”Carol Davila” din Bucuresti, a murit la vârsta de 74 de ani.
Anuntul a fost facut de Colegiul Medicilor din România: „Sincere condoleante familiei doamnei Prof. Univ. Dr. Carmen Ginghina, reputat medic cardiolog, care s-a stins din viata!Cu o vasta experienta profesionala, Prof. Univ. Dr. Carmen Ginghina a condus Clinica de Cardiologie a Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare ”Prof. Dr. C. C. Iliescu” Bucuresti, ajutând nenumarati pacienti sa îsi depaseasca suferinta. De asemenea, în calitate de sefa a Catedrei de Cardiologie a Universitatii de Medicina si Farmacie ”Carol Davila” din Bucuresti, Prof. Univ. Dr. Carmen Ginghina a îndrumat si format, ani la rând, generatii de medici, pe care i-a ajutat, cu rabdare si dedicare, sa înteleaga Cardiologia.”

”Prof. Univ. Dr. Carmen Ginghina a fost, în perioada 2002-2005, presedintele Societatii Române de Cardiologie. Nici stralucita cariera universitara, nici prestigiul de care se bucura în lumea medicala nu i-au alterat doamnei Prof. Univ. Dr. Carmen Ginghina modestia exemplara si perspectiva umana asupra bolii si a bolnavului. Dumnezeu sa o odihneasca în pace!”, este mesajul Colegiului Medicilor.

Citește toată știrea

A murit medicul Carmen Ginghină, unul dintre cei mai cunoscuți cardiologi din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate