Publicitate

Conducerea Academiei de Politie a transmis, sâmbata, ca, dupa instituirea serviciului medical permanent în unitate, nu s-a mai semnalat nicio alta solicitare de asistenta medicala sau alte cazuri de îmbolnaviri în rândul studentilor. De asemenea, institutia a transmis ca firma care a realizat lcurprile a remediat defectiunea care a dus la inundarea unui dormitor.
”Ca urmare a instituirii serviciului medical de permanenta, monitorizarea starii de sanatate a studentilor a fost efectuata printr-o conduita proactiva, de catre medicii aflati noaptea trecuta în serviciul de tura. Comisia de medici din cadrul Directiei Medicale a M.A.I., continua verificarile începute pentru stabilirea tuturor cauzelor care au condus la aceasta situatie regretabila. De mentionat este faptul ca nu s-a mai semnalat nicio alta solicitare de asistenta medicala sau alte cazuri de îmbolnaviri în rândul studentilor”, au transmis, sâmbata, oficialii Academiei de Politie.

Acestia anunta ca în continuare se monitorizeaza îndeaproape respectarea tuturor normelor de depozitare, de manipulare, de preparare si servire a alimentelor precum si calitatea si conformitatea produselor alimentare servite.

”Cu privire la defectiunea care a determinat inundarea, în noaptea dinspre 17 spre 18 noiembrie a unei zone dintr-un camin studentesc, informam ca aceasta s-a produs din culpa exclusiva a constructorului care, sesizat fiind, a intervenit de urgenta si a efectuat reparatiile cu suportarea integrala a costurilor”, a mai transmis sursa citata. Sindicalistii Europol au reclamat inundarea unui dormitor al studentilor de la Academia de Politie, publicând imagini.

 

 

Citește toată știrea

Academia de Poliţie vine cu explicaţii în cazul de toxiinfecţie alimentară din rândul studenţilor
Publicitate