Publicitate

Mai multe persoane au ramas încarcerate în urma unui accident în care au fost implicate doua autotrenuri si doua autoturisme, produs marti, pe A1, în apropiere de Bucuresti. Conform echipajelor de salvare, accesul la victime este dificil, mai ales ca un autoturism a fost prins între cele doua autotrenuri. A fost solicitata interventia unui elicopter SMURD. 

UPDATE: Cinci persoane au fost gasite moarte în acest autovehicul.
”Patru autovehicule, dintre care doua autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune fata-spate pe Autostrada A1 pe sensul Pitesti – Bucuresti, la kilometrul 17, în zona localitatii Ciorogârla, judetul Ilfov. Mai multe persoane se afla în evaluare medicala la fata locului, fiind solicitata interventia unui elicopter SMURD”, a anuntat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române.

Într-un autoturism a fost gasita o persoana încarcerata.

În unul dintre autotrenuri  a fost gasit soferul, care a fost si el scos din vehicul, fiind constient. Soferul celui de-al doilea autotren nu are probleme medicale.

”Între cele doua TIR-uri este un vehicul, deformat în mare masura nu se poate determina numarul de persoane aflat în interior”, au transmis reprezentantii ISU.

Traficul este  blocat, fiind deviata circulatia pe sensul catre Capitala de la kilometrul 23, catre Bolintin Deal.

Citește toată știrea

Accident grav cu două TIR-uri şi două maşini în Bucureşti. Cinci morţi – FOTO/UPDATE
Publicitate