Publicitate

Amber Heard a recunoscut ca „îl iubeste în continuare” pe fostul ei sot Johnny Depp, în ciuda faptului ca a vorbit înca o data pentru a-l acuza de abuz fizic în timpul relatiei lor – insistând ca lipsa ei de rani vizibile nu înseamna ca afirmatiile ei sunt ”false” sau o ”înselatorie”.
Actrita în vârsta de 36 de ani a vorbit înca o data despre abuzul pe care sustine ca l-a suferit din partea fostului ei sot în timpul unui interviu amplu emis de Today cu Savannah Guthrie – la doar câteva zile dupa ce a fost gasita vinovata de defaimarea lui Depp, 59 de ani, într-un articol de opinie din Washington Post în care a declarat ca a supravietuit ”abuzului domestic”.

Heard a abordat, de asemenea, planurile ei de viitor, dezvaluind ca acum intentioneaza sa fie ”mama cu norma întreaga” pentru fiica ei de un an, Oonagh Paige, la câteva ore dupa ce echipa sa a fost fortata sa nege zvonurile conform carora actrita ar fi fost îndepartata din productia Aquaman.

La începutul acestei luni, un juriu a decis ca Heard l-a defaimat pe fostul ei sot publicând un articol în Washington Post, în care afirma ca ar fi supravietuit agresiunii sexuale.

Ea a fost obligata sa-i plateasca lui Depp 10 milioane de dolari în daune compensatorii si 5 milioane de dolari în daune punitive, desi a doua plata a fost redusa la 350.000 de dolari conform legii din Virginia de catre judecator.

Ei i s-a acordat o despagubire de 2 milioane de dolari.

Citește toată știrea

Amber Heard despre Johnny Deep: ”Încă îl iubesc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate