Publicitate

Românii care locuiesc la bloc risca amenzi usturatoare în conditiile în care fac anumite zgomote care îi deranjeaza pe vecini, într-un anumit interval orar.Viata la bloc poate fi uneori complicata, pentru ca întotdeauna este important sa tinem cont de deranjul pe care activitatile noastre îl pot provoca vecinilor.
Cei care nu respecta orele de liniste la bloc risca amenzi de pâna la 1.500 de lei. Suma se mareste în cazul în care persoana vizata nu este la prima abatere. 

Ce amenda risca cei care pun masina de spalat în timpul programului de liniste

Potrivit legii 61/1991, persoanele care produc zgomote puternice în apartament sau chiar la casa risca amenzi cuprinse între 200 si 1.000 de lei.

Aici se încadreaza si utilizarea masinii de spalat, în cazul în care aceasta îi deranjeaza pe vecini.

În cazul în care folositi în timpul orelor de liniste la bloc aparatura care face zgomot puternic sau instrumente muzicale de intensitate mare, atunci puteti fi sanctionat cu amenda cuprinsa între 500 si 1.500 de lei.

Legea mai arata ca pentru petreceri cu caracter privat si pentru utilizarea de aparatura muzicala la un volum ridicat în timpul orelor de liniste amenda poate sa fie între 2.000 si 3.000 de lei.

Mai mult, pe antena3

Citește toată știrea

Amenzi usturătoare pentru românii care stau la bloc şi pun mașina de spălat sau aspiratorul în intervalul de linişte
Publicitate