Publicitate

Considerata a fi una dintre cele mai sexy jucatoare de tenis de câmp din România, Ana Bogdan (29 ani, locul 75 WTA) joaca astazi, la Baza Ciric, pentru un loc în finala Iasi BCR Open. Cap de serie numarul 3 în turneul cu premii în valoare de 115 000 $, Ana se va confrunta, de la ora 13:00, cu Darya Astakhova (275 WTA), o rusoaica venita din calificari.

 
În cealalta semifinala, care se va disputa imediat, va avea loc duelul dintre Panna Udvardy (Ungaria, 23 ani, 93 WTA) si Maha Chwalinska (Polonia, 20 ani, 160 WTA). Cele patru sportive ramase în cursa pentru trofeu au asigurate pâna acum 5 300 $ si 57 puncte WTA.

Ana a ajuns în penultimul act al competitiei WTA 125 dupa ce a trecut în meciul vedeta de aseara de Ekaterina Gorgodze (Georgia, 30 ani, 147 WTA), cu scorul de 6-1, 6-2. Partida a fost savurata din plin de sutele de spectatori prezenti la Ciric, care au sustinut-o energic pe singura românca ramasa în competitie la simplu.

 

Vizibil emotionata la final, Ana a multumit iesenilor, care au adoptat-o rapid pe sportiva de 1,71 metri nascuta la Sinaia. 

Tot ieri, Andreea Prisacariu a fost eliminata si din proba de dublu, ieseanca si Anita Husaric (Bosnia Hertegovina) fiind depasite în sferturi de Angelina Gabueva – Anastasia Zakarova. Rusoaicele s-au impus cu 3-6, 6-4, 11-9, dupa ce adversarele au avut o minge de meci.

 

Revenind la reuniunea de astazi, trebuie precizat ca dupa semifinalele de la simplu va avea loc si o semifinala de dublu, între perechile Andreea Lazaro Garcia (Spania) / Despina Papamichail (Grecia) si Darya Astakhova (Rusia) / Andreea Rosca (România). 

Citește toată știrea

Ana Bogdan probează coroana de „regină” a Iașului la Ciric
Publicitate