Publicitate

Inovatie, sustenabilitate, reciclare, upcycling, identitate, branding personal. Doar câteva din conceptele în jurul carora s-au purtat discutiile la conferinta internationala RCW Forum, desfasurata în cadrul Romanian Creative Week, cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românesti, organizat la Iasi în perioada 20 – 30 mai 2022.
RCW Forum, organizat de Future in Textiles, parte a Federatiei Patronale a Industriilor Creative (FEPIC), si moderat de jurnalista Irina Pacurariu, a adus joi, 26 mai, în Sala „Henri Coanda” din Palatul Culturii din Iasi, nume mari din fashion, beauty si alte industrii creative.

„În prima parte a evenimentului, speakeri din tara si din strainatate au vorbit despre perspectivele lor în legatura cu conceptele upcycling, responsabilitate si sustenabilitate în procesul de creatie si etica de la locul de munca.

Au fost subiecte care au mers spre ce poate sa însemne viitorul responsabil în industria de fashion si beauty. Un panel a abordat tema interdisciplinaritatii în ceea ce priveste industriile creative. E foarte important de spus ca, desi avem ca ax central zona de fashion, discutiile se extind în toate zonele creative”, a explicat Lucian Broscateanu, curatorul evenimentului.

Printre invitatii RCW Forum s-au aflat Olga Johnston, mentor în practici regenerative în moda, artista-mestesugar Marlene Herberth, Laetitia Forst, cercetatoare în domeniul designului textil la University of the Arts Londra, Caterina Pruteanu, curatoarea Moldova Film Festival (inclus în Romanian Creative Week), Sorin Stratulat, unul dintre cei mai recunoscuti hair stylisti din România, Alexandru Abagiu, un profesor al machiajului, influencerita Ana Morodan, Ada Teslaru, unul dintre cei mai importanti experti în comunicare din tara, Andreea Badala, creatoarea brandului Murmur, si stilistul Maurice Munteanu.

Citește toată știrea

Ana Morodan, Ada Teslaru, Sorin Stratulat, Alex Abagiu și Maurice Munteanu, despre sustenabilitate, responsabilitate și branding personal, la RCW Forum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate