Publicitate

Compania Antibiotice a fost premiata, joi, 22 septembrie, de Bursa de Valori Bucuresti, în cadrul Galei Made in Romania aflata la a 5-a editie. Proiectul Made in Romania al carui scop este de a identifica si promova companiile românesti de top, a desemnat câstigatoare la aceasta editie si povestea despre traditie, performanta si evolutie pe care Antibiotice Iasi o scrie înca din anul 1955.
În cei 67 de ani de activitate continua, orientarea spre dezvoltare, prin investitii de zeci de milioane de euro în cercetare, digitalizare, achizitii de tehnologii si echipamente de fabricatie performante, noi site-ri de productie, a contribuit la cresterea competitivitatii si atractivitatii companiei, astef încât Antibiotice Iasi a devenit lider cu traditie la nivel national pentru pulberi sterile injectabile si produse topice precum si lider mondial în productia substantei active Nistatina.

Abilitatea de vedea dincolo de linia orizontului, determinarea de a fi printre cei mai buni, a celor peste 10.000 de oameni care au lucrat de-a lungul timpului la Antibiotice Iasi au facut ca aceasta companie sa se dezvolte si sa devina cel mai mare producator român de medicamente generice si un adevarat ambasador al României peste hotare.

În ultimii 25 de ani, parcursul Antibiorice este legat de prezenta la bursa locala, fiind astazi o companie publica, listata pe piata de capital, care si-a asumat un model de business responsabil si sustenabil pentru a face mai mult si mai bine pentru sanatatea semenilor generatiilor actuale, cât si a celor viitoare.

În cadrul proiectului Made in Romania din acest an, au fost nominalizate 350 de companii din domenii precum IT&C, comert, servicii, industria alimentara, industria prelucratoare, sanatate, constructii si agricultura. Dintre acestea, un juriu format din experti în diverse domenii ale economiei a selectat 50 de companii semifinaliste, pe baza unor criterii privind performanta sau perspectivele de inovare si dezvoltare. În final, doar 15 companii au fost desemnate câstigatoare si premiate în cadrul Galei Made in Romania, fie în baza votului de încredere al membrilor juriului, fie prin votul publicului.

Citește toată știrea

Antibiotice Iași – o companie Made in Romania, premiată de Bursa de Valori București
Publicitate