Publicitate

Apa româneasca Aur’a ajunge si în Arabia Saudita, la jumatate de an de la semnarea unui parteneriat similar cu Dubai. În Arabia Saudita, apa Aur’a va fi consumata în special în hoteluri si restaurante, unde o sticla de 0,75 ml de apa plata se poate vinde cu 25-30 de dolari, în vreme ce în magazinele specializate (precum cele naturiste), va fi comercializata cu 10-15 dolari.
Apa Aur’a este o apa natural alcalina ce contine coloizi de aur si argint si este îmbuteliata exclusiv în ambalaj de sticla. Provine din Muntii Banatului si este un produs premium destinat, în principal, pietei HoReCa din România si strainatate.

În prezent, apa româneasca este exportata si în SUA, Franta, Marea Britanie, Israel, Elvetia, Austria, Tenerife, Italia.

”Apa premium Aur’a, primul produs românesc ce detine distinctia Diamond Taste Award oferita de prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles, reuseste sa completeze lista tarilor catre care îsi exporta produsele si sa adauge si Arabia Saudita, la jumatate de an de la semnarea unui parteneriat similar cu Dubai”, anunta compania.

În Arabia Saudita, apa Aur’a va fi consumata în special în hoteluri si restaurante, unde o sticla de 0,75 ml de apa plata se poate vinde cu 25-30 de dolari, în vreme ce în magazinele specializate (precum cele naturiste), va fi comercializata cu 10-15 dolari.

„Contractul cu Arabia Saudita deschide noi oportunitati de promovare a produselor autohtone pentru ca, potrivit întelegerii cu partenerii nostri locali, am stabilit conditii foarte avantajoase pentru distributia si punerea în valoare a produselor Aur’a. Este înca un pas înainte pe care îl facem, la fel de important pentru noi, ca firma româneasca, cât si pentru imaginea României, care e reprezentata peste granite de un produs premium, de calitate, ce face fata cu succes competitiei cu branduri straine, recunoscute la nivel mondial”, afirma Horatiu Rada, presedintele Aur’a Mineral Water.

Conform contractului semnat la jumatatea lunii august si valabil pentru o perioada de 3 ani, producatorul român si-a asumat distributia de cantitati progresive de apa în urmatoarele 12 luni.

„Produsele Aur’a au trecut cu brio toate testele privind calitatea si siguranta alimentara solicitate de partenerul nostru din Arabia Saudita. În plus, dat fiind ca apa, îmbuteliata exclusiv în ambalaj de sticla, va fi transportata pe cale maritima, trebuie sa luam toate masurile pentru a ne asigura ca ajunge în cele mai bune conditii la destinatie. De aceea, cutiile în care vor fi exportate produsele noastre trebuie sa fie speciale, având cinci straturi si un tratament special ca sa reziste la umezeala”, adauga Horatiu Rada.

În luna martie a acestui an, compania Aur’a Mineral Water a semnat un contract de export cu Emiratele Arabe Unite, parteneriat ce a fost parafat în pavilionul României din cadrul expozitiei mondiale Expo2020 din Dubai.

„În acest moment, peste 55- din cantitatea de apa pe care o îmbuteliem este destinata exportului. Ne propunem sa crestem capacitatea de productie pentru ca estimam ca putem sa depasim 5 milioane de unitati îmbuteliate pe luna. Acesta este principalul nostru obiectiv care va face ca Aur’a sa devina un produs si mai cunoscut la nivel national si international. Trebuie, însa, sa optimizam costurile în contextul în care materia prima, respectiv sticla, s-a scumpit foarte mult. Principala preocupare pe care o avem este sa mentinem standardele de calitate cu care ne-am obisnuit consumatorii, iar acest lucru se poate face si utilizând un ambalaj care nu altereaza proprietatile apei”, mentioneaza Horatiu Rada.

Compania Aura Mineral Water este localizata în comuna Ocna de Fier, judetul Caras-Severin, si are capital 100- românesc, fiind detinuta de oamenii de afaceri timisoreni Horatiu Rada si Eleodor Coptil.

 

 

Citește toată știrea

Apa românească care se vinde în Arabia Saudită cu 25-30 de dolari sticla de 0,75 ml
Publicitate