Publicitate

Cei 100 de copii de la Scoala din Pietris sunt nerabdatori ca Mos Craciun sa le aduca ghetute îmblanite din piele, caciulite, manusi si fulare. Vor ca iarna aceasta sa fie diferita, sa nu mai simta frigul si greutatile, iar noi ne dorim sa îi vedem zâmbind. Campania de Craciun a Ziarului de Iasi exista de peste 15 ani, iar anul acesta continua cu elevii si copiii de gradinita din Pietris, pentru a le oferi un Craciun de neuitat.

Cititi si: Start al Campaniei de Craciun a ZdI. Haideti sa-i scoatem din iarna pe prichindeii din Pietris!

Unii dintre copii au de mers distante considerabile pâna la scoala, iar încaltarile si hainele corespunzatoare anotimpului sunt cu adevarat o necesitate. Pe lânga aceste nevoi, ei au si o mica lista de dorinte pentru Mos Craciun. Si-ar dori papusi, masinute, seturi de bucatarie, mingi, animalute sau lego. Sunt copii buni si sinceri. Merita ca sania lui Mosului sa adauge o noua statie si în satul Pietris.

Cine s-a alaturat campaniei

Primul donator de anul acesta a fost Viorel Blajut, managerul Spitalului „Sfântul Sava” din Iasi, care a donat 7.000 de lei pentru copiii din Pietris. Acesta doneaza anual în campania noastra si, în plus, asigura si transportul pentru cadouri.

„Campania de Craciun a Ziarului de Iasi a devenit o traditie, iar pentru mine un obicei placut sa contribui la ajutorarea copiilor din satele judetului. Stiu ce înseamna viata la tara si cât de greu le este oamenilor de acolo ca sa gaseasca resurse sa treaca peste nevoi. Am vazut în pozele pe care le-ati publicat o batrâna care cara apa cu cobilita si mi-am amintit instantaneu de satul meu si de vremea copilariei. Parintii se straduiau, numai ei stiau cum, pentru ca noi, copiii, sa nu simtim greutatile. La fel trebuie sa facem si noi acum, dupa puteri, sa-i ajutam pe cei mici din locurile îndepartate si mai sarace sa fie sanatosi si bucurosi, mai ales de Craciun! Felicit Ziarul de Iasi pentru exemplu si perseverenta. Voi fi întotdeauna alaturi la asemenea initiative”, a precizat Viorel Blajut.

De asemenea, doi ieseni care îsi doresc sa ramâna anonimi au donat pentru micuti 200, respectiv 250 de lei. Unul dintre acestia a venit în ajutor si anul trecut.

Cum putem sa-i ajutam

Cei care doresc sa sprijine aceasta campanie, cu orice suma de bani, fie ea mai mica sau mai mare, sunt asteptati la sediul redactiei, bd. Nicolae Iorga nr. 35 (vizavi de Gara Internationala). Mai multe detalii, la telefon 0232/271 271.

La acelasi numar, firmele pot obtine detalii despre contracte de sponsorizare, care sunt necesare în aceste situatii si care pot fi transmise, la cerere, si prin fax sau email. Totodata, scoala coordonatoare a deschis un cont bancar special pentru aceasta campanie. Titularul este „Scoala Gimnaziala Dolhesti”, cod fiscal 17150231, cont RO02BRDE240SV65862922400, deschis la BRD, agentia ANASTASIE PANU IASI. 

Lista onorabila a donatorilor

Viorel Blajut, managerul Spitalului „Sfântul Sava” din Iasi – 7.000 lei
Anonim – 200 lei
Anonim – 250 lei

Citește toată știrea

Apar primii donatori în campania de Crăciun a ZdI, de ajutorare a prichindeilor din satul Pietriş
Publicitate