Publicitate

Aproape un kilogram de cocaina a fost descoperit, de catre politisti, într-un autoturism, la intrarea în tara prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu. Masina era condusa de un cetatean român care a fost retinut de procurorii DIICOT.
”La data de 01.02.2024, politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, cu sprijinul politistilor din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti au depistat un cetatean român care se deplasa cu un autoturism, în care a fost gasit aproape un kilogram de cocaina (850 g)”, anunta, vineri, Politia de Frontiera.

Sursa citata a precizat ca barbatul s-a prezentat, în jurul orei 14.00, pe sensul de intrare în tara dinspre Bulgaria, iar sub bancheta din spate a autovehiculului a fost descoperita o punga din plastic în care se aflau patru pachete de forma dreptunghiulara, sigilate cu banda adeziva, continând cocaina.

”În cauza au fost sesizati procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala care au retinut faptul ca cele peste 850 grame de cocaina (drog de mare risc), au fost introduse de inculpat pe teritoriul României, ascunse în autoturism, fiind destinate comercializarii”, a mai transmis sursa citata. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic international de droguri de mare risc si trafic intern de droguri de mare risc.

 

Citește toată știrea

Aproape un kilogram de cocaină descoperit într-un autoturism, la intrarea în ţară prin Vama Giurgiu
Publicitate