Publicitate

La vârsta de doar sapte ani, Catalin se lupta cu diagnosticul de cancer la rinichi în stadiul IV, familia sa având nevoie de ajutor pentru ca el sa îsi poata continua tratamentul necesar. Anul trecut, în urma unor investigatii medicale, parintii sai au aflat ca sufera de cancer si au început sa caute solutii în strainatate pentru a-si putea salva copilul.
Dupa un tratament agresiv si de durata derulat într-o clinica din Turcia, Catalin s-a întors acasa, însa pe 10 septembrie, boala a recidivat. Acum, viata sa depinde de un tratament foarte costisitor. „Suma este enorma pentru familia noastra, peste 43.000 de euro! Eu sunt mecanic auto si am salariu 3.000 de lei, iar sotia este casnica. Nu avem efectiv cum sa platim acesti bani. La început ne descurcam, mai aveam ajutorul parintilor, avem pamânt, pasari si animale în gospodarie, copii erau mai mici si parca nu prea simteam greutatile. Dar când am aflat ce înseamna boala mezinului, am crezut ca ma duc si nu ma mai întorc”, a povestit Nicolai Boicu, tatal copilului.

Cu ajutorul Asociatiei „Salveaza o inima”, baiatul a reînceput chimioterapia, iar acum se afla în Turcia alaturi de mama lui. Suma totala de care are însa nevoie pentru a lupta cu un astfel de diagnostic este departe de a fi strânsa. „Orice donatie facuta în conturile Asociatiei «Salveaza o inima» înseamna o noua sansa la viata pentru micul viteaz care a dus deja o batalie împotriva cancerului. Doar fiind alaturi de aceasta familie, îi vom oferi copilului speranta într-un viitor în care îsi poate pastra zâmbetul senin si îsi va aduce aminte cu bucurie si recunostinta ca a fost salvat de la moarte,” a precizat Vlad Placinta, presedintele Asociatiei „Salveaza o inima!”

Donatiile se fac în contul Asociatiei „Salveaza o inima!”, Cod de înregistrare fiscala: 31015982, cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX, cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001, cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001, cod SWIFT: BTRLRO22, cod BIC: BTRL, Banca Transilvania Botosani. La detaliile platii trebuie specificat numele Catalin Boicu. 

Citește toată știrea

Are nevoie de ajutor financiar! Un băiat de 7 ani se luptă cu un cancer în stadiu avansat
Publicitate