Publicitate

Un barbat în vârsta de 70 de ani este cercetat sub control judiciar dupa ce a agresat sexual o adolescenta de 15 ani, pe care a luat-o cu autoturismul la iesire din Pitesti. Fata a scapat dupa ce a început sa tipe atunci când batrânul a început sa o pipaie, batrânul lasând-o pe adolescenta pe traseu.
Potrivit datelor furnizate de Politia Judeteana Arges, barbatul, care fusese retinut de politistii Biroului de Investigatii Criminale Pitesti, a fost prezentat în fata procurorilor Parchetului de pe lânga Judecatoria Pitesti, care au dispus, vineri, cercetarea sub control judiciar.

Întâmplarea care a dus la cercetarea penala a batrânului a avut loc a avut loc în 19 august, când batrânul, care este din Pitesti, a luat în masina sa, la ocazie, o adolescenta de 15 ani care a facut semn la iesirea din municipiu catre localitatea Poiana Lacului.

Pe drum, barbatul a început sa o pipaie pe adolescenta, însa aceasta s-a împotrivit si a început sa tipe, moment în care barbatul a tras pe dreapta si a lasat-o pe drum.

Fata a anuntat cele întâmplate, însa nu a putut da detalii cu privire la culoarea, marca autoturismului sau numarul de înmatriculare al acestuia. În urma unei anchete care a durat câteva saptamâni, batrânul a fost identificat si retinut.

 Prin masura preventiva, el are obligatia de a nu se apropia si de a nu lua legatura prin nicio modalitate cu persoana vatamata, respectiv de a nu transporta, cu autoturismul, fetei sau femei.

Politistii atrag atentia asupra faptului ca atitudinea adolescentei care s-a împotrivit este foarte importanta în astfel de situatii.

 

Citește toată știrea

Argeş: Bărbat de 70 de ani, cercetat după ce a agresat sexual o fată de 15 ani, luată la ocazie
Publicitate