Publicitate

Un barbat din judetul Arges a fost lovit de tren dupa ce s-a certat cu fosta iubita. El a plecat cu masina femeii dupa conflict, autoturismul fiind gasit în apropiere, cu motorul pornit. Politistii au deschis o ancheta.
”În noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., politistii pitesteni au fost sesizati prin Serviciul National Unic Apeluri de Urgenta 112, cu privire la o stare conflictuala între un barbat si o femeie, urmata de faptul ca barbatul ar fi plecat de la locul incidentului cu autoturismul femeii în cauza”, a transmis, sâmbata, IPJ Arges.

Sursa citata a precizat ca, urmare a sesizarii, pe baza descrierii, autovehiculul a fost dat în atentia politistilor din structurile rutiere si de ordine publica aflati în teren.

”Autoturismul a fost identificat la scurt timp, abandonat, cu motorul în functiune, pe DN 67B, în zona unui pod peste calea ferata. Cu ocazia verificarilor, barbatul în cauza, de 29 de ani, din Rociu, a fost gasit decedat, pe calea ferata, acesta fiind lovit de tren”, a mai precizat sursa citata.

În cauza se desfasoara verificari pentru stabilirea tuturor împrejurarilor în care evenimentele au avut loc.

Surse judiciare au precizat ca femeia cu care s-a certat tânarul este fosta sa iubita.

Citește toată știrea

Argeş: Un bărbat a fost lovit de tren după ce s-a certat cu fosta iubită
Publicitate