Publicitate

George Puscas, atacantul echipei nationale a României, e mândru ca a reusit sa marcheze într-un meci decisiv pentru tricolori, dupa victoria cu 2-1 înregistrata de România în deplasare, cu nationala Israelului.
„De abia mai am voce. E o mândrie enorma. Munca pleaca de la primul meci. Astazi cred ca orice român e fericit. Sper ca românii s-au uitat la noi si au fost mândri, pentru ca România poate arata bine. scum a marcat golul egalizatort Am stat la linie, perfect, stiam ca acolo e pâinea mea, în careu. M-am dus dupa mingea aia gândindu-ma ca e ultima. Stiam ca trebuie sa marchez. Lumea nu ma cunoaste personal, ma vede doar pe teren si ma judeca doar acolo. E normal. Am fost criticat. Eu sper ca criticile mi-au adus un plus. Stiam în sufletul meu ca voi duce munca pâna la capat”, a spus Puscas.

Întrebat despre relatia buna cu selectionerul Edward Iordanescu, el a raspuns: ”E o chestie între mine si mister pe care o ducem de ceva timp împreuna. Avem o relatie speciala. Am cladit o prietenie buna, atât ca antrenor, cât si ca om. Ne-am ajutat mult. Împreuna ne completam”.

Echipa nationala a României a învins sîmbata seara, în deplasare, scor 2-1, echipa nationala a Israelului si s-a calificat la turneul final al Euro 2024.

Citește toată știrea

Atacantul George Puşcaş:E o mândrie enormă
Publicitate