Publicitate

Principalul suspect în cazul femeii mutilate din Centrul Vechi al Capitalei a fost retinut pentru tentativa la omor. Tânarul a recunoscut la audieri ca a batut-o cu pumnii, de frica, spune el, ca sa nu-l tâlhareasca doi barbati.
Femeia pe care a bagat-o în spital este prostituata, cunoscuta consumatoare de droguri, potrivit antena3.ro.

Larisa va împlini în luna martie 27 de ani. Acum este în stare grava, intubata si în coma indusa, dupa ce a fost gasita mutilata în Centrul Istoric al Capitalei. Are trei copii, doi lasati prin strainatate si unul la familia din România.

Cel care a bagat-o în coma este Petru Ceban, care a recunoscut ca a desfigurat-o în bataie. Barbatul era clientul Larisei.

La audieri le-a spus anchetatorilor ca i s-a parut ca doi barbati vor sa-l tâlhareasca în timp ce era în scara blocului cu femeia. Petru Ceban este luptator MMA.

”A lovit-o pe victima în repetate rânduri, în special în zona capului, folosind corpuri dure, cu o intensitate deosebit de mare. (…) Actionând în modul aratat mai sus, autorul a acceptat posibilitatea suprimarii vietii victimei, rezultat care nu s-a produs datorita hazardului si îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis Parchetul de pe lânga Tribunalul Bucuresti. Citeste articolul complet pe antena3.ro.

Citește toată știrea

Atacatorul din Centru Vechi, luptător MMA, care a băgat în comă o fată de 26 de ani, a fost reținut
Publicitate