Publicitate

Mihai Georgescu, primarul PSD din Calinesti, judetul Arges, ar fi fost surprins într-o înregistrare audio în timp ce-i cere unei femei favoruri sexuale pentru a o angaja în institutie.

În înregistrare, primarul poate fi auzit cum îi promite unei femei ca o va angaja în primaria pe care o conduce daca aceasta este de acord sa fie la dispozitia sa când „are nevoie” de ea.

„Daca vrei, eu te pot angaja pe cabinetul meu, îti dau 35 de milioane, îti dau liber cât vrei tu, îti faci viata cum vrei. Daca am si eu nevoie de tine… si vreau sa fiu împreuna cu tine o ora-doua într-o zi, sa fii la dispozitia mea.

Îti asigur tot ce vrei, stabilitatea locului de munca, prime, relatii”, spune edilul în înregistrare.

Înregistrarea audio a fost publicata de senatoarea PNL Alina Gorghiu pe pagina personala de Facebook, unde sustine ca victima a facut plângere penala si ca se impune demisia primarului.

„Sa santajezi o fata, sa o obligi sa faca sex cu tine, profitând de faptul ca tu esti primar, este de-a dreptul strigator la cer. Santajul si hartuirea sexuala la locul de munca sunt doua infractiuni oribile pentru care e nevoie de o reactie, dura, mai mult decât suspendarea din functiile politice”, a subliniat Gorghiu.

Mihai Georgescu nu neaga ca el este protagonistul înregistrarii, însa sustine ca discutia a fost scoasa din context. Totodata, acesta s-a autosuspendat din functiile pe care le detine în PSD.

Mai mult, pe ziare.com

Citește toată știrea

(AUDIO) Primar PSD înregistrat în timp ce îi oferea unei femei o funcție în schimbul unor favoruri sexuale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate