Publicitate

Avocatul acuzat de uciderea iubitei sale ar putea ramâne în arest cel putin pâna la mijlocul lunii viitoare. Magistratii Curtii de Apel au admis ieri propunerea Parchetului corespunzator de prelungire a masurii arestarii preventive a avocatului Sebastian Felecanu. 
Daca decizia nu va fi contestata, ori în cazul în care contestatia va fi respinsa, Felecanu va ramâne în arest pâna pe 13 septembrie, inclusiv.

Avocatul Sebastian Felecanu este acuzat de procurori ca pe 19 iunie anul trecut si-ar fi aruncat iubita de la balconul apartamentului în care locuiau, situat la etajul al saselea dintr-un bloc din Târgu Cucu.

Gestul avocatului ar fi survenit în urma unei certe dintre cei doi, tânara acuzându-l ca o înseala. Initial, anchetatorii au luat în calcul trei variante posibile, respectiv omorul, sinuciderea si instigarea la sinucidere. Pentru clarificarea modului în care avusese loc incidentul, au fost facute mai multe simulari, care au inclus si folosirea unui manechin, aruncat sau lasat sa cada de la etajul respectiv.

Conform concluziilor anchetatorilor, dinamica prabusirii fetei de la etaj indica aruncarea activa si nu simpla cadere, ceea ce a dus la acuzarea lui Felecanu de omor. La momentul respectiv, tânara era însarcinata, fapt ce a dus la încadrarea juridica definitiva de omor calificat. Daca va fi gasit vinovat, Felecanu risca închisoarea pe viata sau pe un termen cuprins între 15 si 25 de ani.

Citește toată știrea

Avocatul acuzat de uciderea iubitei rămâne după gratii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate