Publicitate

Politehnica Iasi a reluat marti antrenamentele, în Copou, dupa ziua libera primita luni, la finalul cantonamentului de saptamâna trecuta, de la Piatra Neamt, care s-a derulat de joi pâna duminica. 
Astazi, penultima clasata în prima liga se va deplasa la Vaslui, unde va juca un meci amical în compania echipei locale CSM, care activeaza în Liga a III-a. Dupa trei runde disputate în esalonul trei, vasluienii se situeaza pe locul IV al clasamentului Seriei I, cu 4 puncte obtinute, tot atâtea cât au echipele bacauane CSM si Aerostar, care sunt pe V si VI. Pe podium se afla Foresta Suceava (9 puncte), Stiinta Miroslava si Bucvovina Radauti, ultimele doua cu sase puncte, iar în coada clasamentului se situeaza Rapid Brodoc (3 puncte), FC Bacau (3), Somuz Falticeni (2) si Viitorul Darabani (1).

Oaspetii ar trebui sa conteze pe tot lotul de jucatori, cu exceptia lui Nicolas Samayoa, care se va întoarce azi în Iasi. Samayoa a fost titular în ambele partide sustinute de reprezentativa tarii sale, Guatemala, pe teren propriu, în Grupa A a CONCACAF Nations League (campionatul rezervat echipelor din America de Nord, America Centrala si Caraibe): 2-0 cu El Salvador (vineri) si 1-1 cu Panama (luni).

Meciul amical de la Vaslui îmbraca o actiune caritabila, organizata de CSM, în parteneriat cu Primaria Vaslui, Consiliul Local Vaslui si Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF) Vaslui, pentru sprijinirea Fundatiei Cristi’s Outreach din Bârlad, care lucreaza cu copii din spectrul autismului. Pe lânga donatiile care se pot face în contul fundatiei amintite, RO39BACX0000002203326000, deschis la Banca Unicredit, organizatorii vor sa strânga fonduri si din vânzarea unor tricouri donate de mai multi fosti sau actuali fotbalisti. Acestea vor fi scoase la licitatie pe pagina de facebook a AJF Vaslui.

Pâna acum, vasluienii ofera la vânzare un tricou care a apartinut fostului international Ciprian Deac (CFR Cluj) si unul al Universitatii Craiova, cu autografele jucatorilor. Organizatorii au anuntat ca e posibil sa puna la bataie si alte piese de echipament, donate de Gica Hagi, Louis Munteanu sau Vasile Buhaescu.

Poli se va implica si ea, urmând a dona un tricou si o minge cu autografele jucatorilor si antrenorilor, care vor fi vândute tot pe pagina Asociatiei Judetene de Fotbal Vaslui. Totodata, echipa ieseana va distribui în orasul vecin bilete de intrare la partida dintre Politehnica si FC Botosani, care se va disputa luni, de la ora 18:30, în Copou, în cadrul etapei a IX-a a Ligii I de fotbal, iar toate încasarile de la Vaslui vor fi directionate fundatiei bârladene.

Pretul biletelor de intrare la disputa dintre Poli si Botosani sunt: 20 lei – Peluza A, Tribuna A, Tribuna B; 40 lei – Tribuna 0 A, Tribuna 0 B; 80 lei – Tribuna 0; 300 lei – fotolii Tribuna 0. 

Citește toată știrea

Azi, de la ora 18:30, amical la Vaslui, unde are loc o acţiune caritabilă
Publicitate