Publicitate

Oripilant: trei minori luati în plasament, violati de asa numitul tata. Poveste incredibila în comuna Draguseni. Cel care ar fi trebuit sa le fie tata celor trei copii luati în plasament, s-a dovedit a fi cel mai cumplit cosmar al minorilor. 
Barbatul ar fi abuzat sexual atât baietelul de 9 ani, cât si minora de 13 ani. Cealalta minora ar fi scapat de poftele animalice ale asa numitul tata. Politistii de la Serviciul Investigatii Criminale au fost sesizati de catre un medic. În dimineata zilei de 21 noiembrie, la ora 6.00 au descins la casa groazei. Dupa o ancheta ce a durat doua ore, politistii l-au ridicat pe barbat si l-au adus la sediul IPJ Iasi pentru audieri.

”La data de 21 noiembrie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Iasi, au retinut un barbat, în vârsta de 47 de ani, din comuna Draguseni, banuit de comiterea unor fapte de agresiune sexuala, viol si rele tratamente aplicate minorului.

Cu ocazia cercetarilor efectuate, a rezultat faptul ca cel în cauza, în perioada 2022-2023 ar fi supus în mod repetat la agresiuni verbale, fizice, sexuale, trei minori, care se aflau în grija sa. În dimineata zilei de 21 noiembrie a.c., în baza probatoriului administrat, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale cu sprijinul unei grupe din cadrul IJJ Iasi, au efectuat o perchezitie domiciliara la imobilul unde acesta locuieste, fiind identificat, retinut pentru 24 de ore si introdus în Arestul IPJ Iasi. 

Vezi mai multe detalii pe adminis.ro

Citește toată știrea

Bărbat de 47 de ani din comuna Drăguşeni, reţinut din cauză că şi-ar fi violat proprii copii
Publicitate