Publicitate

Un barbat din Arad care procura si vindea droguri sub forma de comprimate a fost arestat preventiv dupa ce în locuinta sa au fost gasite, în urma unor perchezitii, peste 200.000 de comprimate continând diazepam, aproximativ 180.000 de comprimate continând alprazolam si 61.000 de comprimate cu substanta activa clonazepam.
Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru trafic de droguri de risc si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

”Din cercetarile efectuate a rezultat faptul ca inculpatul, a procurat si detinut în vederea comercializarii, cantitati mari de droguri de risc, sub forma de comprimate (medicamente). Cu ocazia perchezitiei domiciliare efectuate la aceeasi data, în locuinta acestuia, din municipiul Arad, au fost gasite si ridicate peste 200.000 comprimate continând diazepam, aproximativ 180.000 comprimate continând alprazolam si 61.000 comprimate cu substanta activa clonazepam. De asemenea, au fost identificate si ridicate un numar de 25 de cartuse de vânatoare, detinute ilegal”, a transmis, duminica, DIICOT.

Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventiva a inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile. Activitatile judiciare au fost realizate împreuna cu politisti din cadrul S.C.C.O. Arad. Actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul I.P.J. Arad.

 

Citește toată știrea

Bărbat din Arad, arestat preventiv din cauză că în locuinţa sau au fost găsite sute de mii comprimate de diazepam, alprazolam şi clonazepam
Publicitate