Publicitate

Un barbat de 41 de ani din Târgoviste a fost gasit înjunghiat mortal la un hotel din zona montana Padina. Trei suspecti în acest caz se afla în custodia Politiei, anchetatorii afirmând ca, din primele verificari, reiese ca omorul s-a produs în urma unui conflict spontan, conform news.ro.
”În cursul noptii de 10 spre 11 februarie a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dâmbovita au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca, la un hotel din comuna Moroeni, zona montana Padina, un barbat a fost înjunghiat. Politistii s-au deplasat la fata locului, unde, din nefericire, au identificat decedata victima, respectiv un barbat de 41 de ani, din Târgoviste”, a anuntat, duminica, IPJ Dâmbovita. Sursele Antena 3 CNN au declarat ca Alex Velea a fost audiat ca martor, pentru ca s-ar fi aflat în apropierea locului unde a avut loc agresiunea.

Trupul a fost preluat de Serviciul Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. Potrivit sursei citate, suspectii – trei barbati, cu vârste cuprinse între 19 si 32 de ani – se afla în custodia Politiei, urmând ca în cadrul anchetei sa se stabileasca participatia la comiterea faptei si sa fie dispuse masurile prevazute de lege.

Din primele verificari, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan. Cercetarile au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Dâmbovita, fiind în curs de desfasurare.

SURSA FOTO: ziarultop.ro

Citește toată știrea

Bărbat înjunghiat mortal la un hotel din zona montană Padina. Alex Velea, audiat ca martor
Publicitate