Publicitate

Un barbat din judetul Bihor a fost gasit inconstient, într-o padure, si a murit la scurt timp la spital, principala ipoteza legata de cauza decesului fiind aceea ca a fost surprins de furtuna si lovit de un trasnet în timp ce culegea ciuperci.
Incidentul a avut loc sâmbata seara, pe raza comunei bihorene Lunca, iar un alt barbat a fost cel care a anuntat autoritatile. 

„Sâmbata, 1 octombrie a.c., în jurul orei 21.05, politistii Sectiei nr.10 de Politie Rurala Stei au fost sesizati în urma unui apel primit de Inspectoratul de Politie Judetean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de la un barbat de 30 de ani, din comuna Lunca, judetul Bihor, ca, în timp ce se afla într-o padure de pe Valea Varatecului, pe raza comunei bihorene Lunca, un barbat de 49 de ani, din comuna Lunca, cu care se afla se afla împreuna la cules de ciuperci, ar fi fost lovit de trasnet, fiind inconstient”, informeaza, duminica, Politia judeteana Bihor. 

Conform sursei citate, barbatul care a sunat l-a luat pe celalalt si l-a dus la spital, în localitatea Stei, unde, la scurt timp, a fost constatat decesul.

Cauza exacta a decesului urmeaza a fi stabilita în urma efectuarii necropsiei, Politia precizând ca nu exista suspiciunea ca barbatul sa fi fost victima vreunei infractiuni.

Citește toată știrea

Bărbat mort, după ce a fost lovit de trăsnet în timp ce culegea ciuperci
Publicitate