Publicitate

Un barbat de 49 de ani din comuna Banita, judetul Hunedoara, a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a lovit un câine de sinele de cale ferata. În urma leziunilor, animalul a murit, iar cadavrul acestuia a fost aruncat pe copertina unei cladiri din statia CFR Merisor.
„La data de 01 august 2022, politistii Biroului pentru Protectia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara au stabilit ca, un barbat în vârsta de 49 de ani, din comuna Banita, judetul Hunedoara, a lovit un animal din specia canina, rasa comuna, mascul, în vârsta de aproximativ 6 saptamâni, de sinele de cale ferata provocându-i acestuia leziuni la nivelul cutiei craniene si vertebrelor cervicale. În urma loviturilor suferite, animalul a decedat, iar cadavrul acestuia a fost aruncat de catre barbatul în vârsta de 49 de ani pe copertina unei cladiri din statia CFR Merisor”, transmite IPJ Hunedoara, într-un comunicat de presa, de marti.

În cauza, politistii Biroului pentru Protectia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara au întocmit dosar de cercetare penala pentru uciderea animalelor, cu intentie, fara drept.

 Barbatul a fost retinut pentru o perioada de 24 de ore, urmând a fi prezentat unitatii de parchet competente pentru a dispune luarea masurilor legale ce se impun.

Citește toată știrea

Bărbat reţinut, după ce a ucis în bătaie un câine. Cadavrul, aruncat pe copertina unei clădiri CFR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate