Publicitate

Vicepresedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan. Anunta, miercuri, ca nu va prelua functia de presedinte, vacanta dupa decesul presedintelui Catalin Toma. Oprisan considera ca mandatul trebuie continuat de liberali.
”Cu sufletul coplesit de tristete, ma simt dator sa clarific în mod public pozitia mea în acest moment, în calitate de vicepresedinte al administratiei judetene, în urma speculatilor aparute în aceste zile în mass media locala si nationala cu privire la preluarea atributiilor presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, dupa trecerea prematura în nefiinta a conducatorului institutiei.

Dorinta mea este clara: NU doresc sa preiau locul fostului presedinte Catalin Toma si atributiile de presedinte al institutiei”, a scris, miercuri, pe Facebook, Marian Oprisan. Acesta afirma ca ”mandatul conferit de cetateni la alegerile locale din anul 2020 liderului PNL trebuie sa fie continuat si dus la sfârsit, în mod natural, de colegii acestuia”.

”În aceste momente de o tristete coplesitoare si de o mare încarcatura emotionala, este datoria noastra de onoare sa respectam, cu decenta, memoria acestui om tânar care s-a stins prea repede si pe care l-am apreciat pentru echilibrul, bunatatea, modestia si integritatea sa. Va asigur ca voi continua sa fiu alaturi de vrânceni si voi sustine proiectele pentru dezvoltarea Vrancei, asa cum am cum facut-o în ultimii ani”, a mai scris Oprisan.

Consiliul Judetean Vrancea a anuntat, marti, ca se confrunta cu un ”blocaj total la nivelul institutiei si al subordonatelor”, întrucât ”în acest moment atributiile de ordonator principal de credite nu pot fi exercitate de nicio persoana din cadrul Consiliului Judetean”. O sedinta de îndata în care se va decide care dintre cei doi vicepresedinti va prelua atributiile defunctului presedinte Catalin Toma a fost stabilita pentru joi, 22 februarie.

 

Citește toată știrea

Baronul Marian Oprişan anunţă că nu va prelua funcţia de preşedinte al CJ Vrancea
Publicitate