Publicitate

Ehehe, babaet si ba fetite, apai daca voi credeati ca boala asta a pacanelelor sau altor jocuri de noroc e doar una de tinerei dusi de-acasa sau cu floricele de porumb în capatâna, apai sa stiti ca treburile nu stau chiar asa. 
Trecem peste cazul deja notoriu, cel al advocatului Flasoff, care toca si 200.000 de coco pe seara daca se enerva, cum a fost la Bucuresti când a bagat mâna adânc în bugetul Odaii de Comerciu. Ca omul a facut pârnaia aferenta, deci sa spunem ca s-a lecuit (desi unii zic ca nu, în fine). pe azi avem marfa praspata, de ieseni care au patima asta de ani de zilesi nu se pot abtine chiar daca totul s-a scumpit, mai ales în zona materialelor de constructii si imobiliarelor.

Cica cei doi buni amici ieseni de cluburi, gagicareala si alte prize, oameni din trupa baietilor de la cumatria lui Peni Hill, de altfel buni amici cu acesta când e vorba de autorizari si afaceri imobiliare pe picior mare, au bine însurubat vitiul asta al pacanelelor sau altor jocuri palpitante. Iar cei care au mai asistat prin preajma zic ca baietii, Popolita si Culinita pre numele lor de piata, zic ca oamenii toaca lejer câte 30.000 de lei pe seara.

Mda, vedeti cum vine chestiunea: ei tot niste agenti de vânzari ce au dat lovitura au ramas acolo în strafunduri… O fi bine, o fi rau?

Iaca ce baza solida pentru o prietenie trainica în politichie!

No, haidati acuma sa schimbam olecuta registrul, stimati telespectatori, si sa trecem la zona aia în care politichia se împleteste armonios cu sexualitatea. Ca doar e uichend azi, nu-i asa? Ei bine, iata explicatiunea pentru care credem noi ca cel mai bun amic din politichie al fostului premare Nichita, cel doborât de amanta, a fost Liviu Dragnea, dragi cetitori! Oamenii chiar aveau subiecte comune de discutat, ce naiba.

Iata ce discutii avea avea Liviut al nostru, când era numarul 3 în stat, dar probabil cel mai puternic din politichia româneasca atunci, în timp ce statea la masa la Belgrad cu presedintele Serbiei si cu premierul Macedoniei!

Plictisit de discutiile interlocutorilor, dar probabil nestiind ca e interceptat de servicii deja, care au rasuflat zilele astea în presa bulevardiera din capitala, Liviut a contactat-o pe Suzi, cea mai buna prietena a noii si tinerei sale sotii, Irina. Discutie plecata de la o poza pusa de demoazela pe Facebook:

«– Ce tare esti în poza asta!!!, spune Liviu.

Suzi îi trimite o îmbratisare.

– E incredibil în ce fel te maturizezi! Incredibil!!! spune Liviu.

– Haha, asa eram, dar nu existau ochi pentru mine, îi raspunde Suzi, râzând.

– E posibil, spune Liviu.

Suzi râde. Îi trimite trei hohote de râs lui Liviu.

– Cum e acolo?

– E frig, chiar frig.

– Si aici e racoare :), fata de zilele trecute, spune Suzi.

– Da? Aici sunt 18 grade, chiar frig. Sunt cu presedintele Serbiei si premierul Macedoniei la o terasa si cam tremur. |stia, ai dracu’, sunt îmbracati bine.

Suzi râde…

– Si de-abia a început masa, spune Liviu.

– Cam naspa.

– Gasesc eu o solutie.

– Mai ales ca poate te întorci cu o raceala, ca de obicei asa se întâmpla, mimeaza Suzi grija.

– Sper sa nu.

– Pai, poate iei ceva când ajungi în camera, Parasinus, ceva, ca stiu ca ai.:))

– Acum n-am. Dar fac un dus fierbinte.

– Sigur poate cineva sa cumpere.

– Ar fi o idee. Vorbesc cu astia sa trimita pe cineva.

– Ar fi cel mai bine.

– Da, le-am zis acum.

Dupa o pauza:

– Ma enerveaza poza ta de profil, spune Liviu.

– De ce?, întreaba Suzi, cu un hohot de râs.

– Ma urca pe pereti si nu mai sunt atent la astia. Ma gândesc numai la prostii.

– Doar de la atât? Pot mai mult, spune provocator Suzi…

– Cred ca poti mai mult. Sa-mi arati.

Suzi îi trimite doua poze.

– Bunaciune, replica Liviu.

– Data trecuta, dupa multi ani, am avut prima discutie serioasa cu tine. Si chiar ai o gândire profunda si matura, îi mai spune Liviu.»

Mno, asta asa, ca sa vedeti cam ce oameni ne-au condus. Oare ’cestilaltii or fi mai breji?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristica a realitatilor iesene si nationale, realitati care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale editiei noastre. Orice asemanare cu oameni si fapte din viata reala poate fi, asadar, pur întâmplatoare.

Citește toată știrea

Barosani ieşeni dependenţi de păcănenele. Toacă zeci de mii de lei pe noapte
Publicitate