Publicitate

Contabila sefa a Centrului de Transfuzie Sanguina Cluj, Nicoleta Dumitru, a fost aruncata printr-o usa de sticla de catre Mircea Pop, economist în cadrul aceleiasi institutii. Agresiunea a avut loc la data de 23 februarie 2021, iar magistratii de la Curtea de Apel Cluj l-au condamnat pe Mircea Pop la un an de închisoare, cu amânarea aplicarii pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de doi ani, pentru savârsirea infractiunii de purtare abuziva.
Potrivit rechizitoriului, Nicoleta Dumitru a intrat în biroul lui Pop pentru a-i solicita sa întocmeasca o situatie privind inventarierea stocului de sânge pentru luna decembrie 2020, necesara pentru finalizarea unui control din partea Curtii de Conturi. Pop a refuzat sa faca ce i-a cerut contabila sefa si, pentru ca femeia a refuzat sa paraseasca biroul, economistul a împins-o, fiind proiectata în usa de acces a carei sticla s-a spart.

Situatia a fost confirmata si de catre un martor, care a aratat ca l-a vazut pe Mircea Pop împingând-o pe Nicoleta Dumitru, iar aceasta din urma s-a lovit de sticla din usa, sticla care s-a spart. De asemenea, martorul a precizat ca victima plângea, iar economistul era ”foarte agitat” si ”rosu la fata”. 

Potrivit certificatului medico-legal, Nicoleta Dumitru a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire sau alt corp dur care au necesitat 1-2 zile îngrijiri medicale.

Sursa: gazetadecluj.ro

Citește toată știrea

Bătaie la Centrul de Transfuzie Cluj, unde contabila șefă a fost aruncată printr-o ușă de sticlă
Publicitate