Publicitate

Biblioteca Centrala Universitara „Mihai Eminescu” din Iasi îsi va deschide portile sâmbata, 1 octombrie 2022, în intervalul orar 10.00 – 14.00, pentru toti cei curiosi sa vada cum arta zonele pline cu carti unde cititorii nu au, de regula, acces. 
De „Ziua Portilor Deschise”, sediul central – palatul din Fundatie – va putea fi vizitat în cadrul unor tururi ghidate ce sunt destinate în special studentilor din anul I înscrisi la una dintre cele cinci universitati de stat iesene.

„În cadrul evenimentului vor fi prezentate beneficiile permisului de biblioteca, resursele traditionale si electronice la care pot avea acces utilizatorii, serviciile si facilitatile oferite de biblioteca, depozitele de carte, salile cu acces liber la raft, precum si posibilitatea de efectuare a stagiului de practica în cadrul Bibliotecii Centrale Universitare «Mihai Eminescu» Iasi”, au transmis reprezentantii BCU Iasi. Si pentru ca BCU Iasi se afla în plin proces de implementare a proiectului „Restaurare si reabilitare a monumentului istoric Biblioteca Centrala Universitara «Mihai Eminescu» Iasi”, edificiul va fi prezentat si în lumina îmbunatatirilor de care va beneficia. Persoanele care doresc sa participe la acest program al usilor deschise trebuie sa completeze un formular, disponibil pe siteul bibliotecii, solicitarile urmând a fi admise în limita locurilor disponibile.

Citește toată știrea

BCU îşi deschide sâmbătă porţile: poţi vizita depozitele cu milioane de cărţi şi publicaţii
Publicitate