Publicitate

Irina Begu a fost amendata cu 10.000 de dolari dupa incidentul de joi, de la meciul cu Ekaterina Alexandrova, au anuntat organizatorii turneului de la Roland Garros, potrivit upi.com.
Begu, locul 63 WTA, s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Roland Garros, dupa ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-7 (3), 6-3, 6-4, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 31 WTA si cap de serie numarul 30.

Românca a fost aproape sa fie descalificata în turul al doilea al turneului de la Roland Garros, din cauza unui incident pe care l-a provocat.

La scorul de 7-6 (3), 3-6, 2-0, 15-0 pentru Alexandrova, pe serviciul acesteia, Irina Begu s-a îndreptat spre marginea terenului sa-si schimbe racheta. Însa ea a aruncat de la distanta racheta, care a lovit scaunul de odihna si a ricosat în tribuna, lovind un copil, aflat pe primul rând.

Gestul nu a fost unul violent, mai degraba unul de lehamite, iar Irina si-a cerut imediat scuze. Cu toate acestea, arbitrul de scaun a chemat supervizorul turneului.

Acesta a decis ca meciul sa continue, dupa care Alexandrova a discutat si ea cu spervizorul, parând ca e nemultumita de faptul ca românca nu a fost descalificata. Irina Begu a primit un avertisment si partida s-a reluat dupa o pauza de câteva minute.

Begu va evolua în turul al treilea, sâmbata, cu Leolia Jeanjean, locul 227 WTA, beneficiara a unui wild card.

Citește toată știrea

Begu a fost amendată după incidentul de la meciul cu Alexandrova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate