Publicitate

Politistii din Bistrita-Nasaud au deschis o ancheta în cadrul careia verifica împrejurarile în care doua femei cu vârste de 41, respectiv 52 de ani, surori, au murit, amândoua fiind gasite, vineri, în stare avansata de putrefactie. Fratele celor doua, care locuia împreuna cu ele, a fost preluat de politisti si dus la audieri.
Ancheta în acest caz a fost deschisa dupa ce, vineri, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sângeorz-Bai au fost sesizati despre faptul ca cele doua surori care locuiau în localitatea Rodna, împreuna cu fratele lor, nu au mai fost vazute de mai multe zile.

 ”În urma verificarilor efectuate de politisti, cele doua au fost gasite decedate, în stare avansata de putrefactie, în interiorul locuintei. La fata locului, o echipa formata din criminalisti si politisti de la investigatii criminale efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate împrejurarile în care a avut loc evenimentul. Totodata, urmeaza a fi efectuate necropsiile care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor”, transmit oficialii Politiei Bistrita Nasaud.

 Surse judiciare au precizat pentru News.ro ca fratele celor doua femei a fost identificat si ridicat pentru a fi dus la audieri. Aceleasi surse au precizat ca nu barbatul a fost cel care a anuntat la Politie disparitia surorilor sale.

Citește toată știrea

Bistriţa-Năsăud: Două surori cu vârste de 41 şi 52 de ani, găsite moarte, în stare de putrefacţie, în casa în care locuiau
Publicitate