Publicitate

Un barbat din judetul Botosani si-a taiat, cu un flex, venele de la bratul stâng, vrând sa îsi puna capat zilelor dupa ce, consultând date de pe internet, a ajuns la concluzia ca sufera de cancer. Sotia s-a l-a gasit si a chemat ajutoare, medicii de la Spitalul Judetean „Mavromati” din Botosani reusind sa îl salveze. Oficialii spitalului spun ca barbatul nu se afla în evidenta niciunui medic oncolog.
Tentativa de suicid a avut loc sâmbata, iar barbatul si-a taiat venele cu un flex, dupa ce i-a lasat sotiei sale un mesaj pe telefon, scriu jurnalistii de la Monitorul de Botosani. Potrivit acestora, botosaneanul s-a autodiagnosticat cu cancer la colon, dupa ce a citit pe internet despre simptome pe care le are.

El a plecat într-o anexa a casei, sa puna lemne pe foc, lasând femeii un mesaj pe telefon, în care îi transmitea ca este o sotie buna si îi cerea sa îl ierte. Sotia l-a gasit într-o balta de sânge si a chemat ajutor, barbatul fiind dus la Spitalul Judetean de Urgenta „Mavromati” din Botosani.

Purtatorul de cuvânt al unitatii medicale, Ioan Asaftei a declarat marti, pentru News.ro, ca pacientul nu se afla în evidentele medicale la niciun medic oncolog.

„S-a prezentat un pacient care nu este în evidenta la cabinetul de oncologie. A fost mai mult pe un fond depresiv”, a declarat Ioan Asaftei. Potrivit acestuia, evolutia pacientului este una favorabila.

Citește toată știrea

Botoşani: Şi-a tăiat venele după ce a concluzionat că are cancer informându-se pe internet
Publicitate