Publicitate

Conducerea Spitalului Municipal de Urgenta ”Elena Beldiman” din Bârlad a desfacut contractele de munca ale brancardierului si infirmierei care luna trecuta au fost filmati în timp ce bruscheaza un batrân ajuns în Urgenta si care nu se poate tine pe picioare.
 Cei doi au fost concediati pentru abateri disciplinare grave, în baza propunerii Comisiei de Disciplina care a analizat comportamentul fata de pacient.

Concedierea celor doi

Ancheta interna demarata la nivelul Spitalului din Bârlad, dupa ce un brancardier si o infirmiera au fost filmati în timp ce bruscheaza un batrân ajuns în Urgenta si care nu se poate tine pe picioare, folosind un limbaj inadeadecvat, a dus la concedierea celor doi. 

”Întrucât astfel de comportamente nu sunt tolerate de conducerea institutiei, în urma cercetarii disciplinare a celor doi salariati, Comisia de Disciplina a propus managerului unitatii sanctionarea cu desfacerea contractelor individuale de munca a celor doi angajati, pentru grave abateri disciplinare. În acest context managerul institutiei a dispus încetarea raporturilor de munca, începând cu data comunicarii deciziilor, respectiv 20.02.2024”, se arata într-un comunicat al Spitalului Municipal de Urgenta ”Elena Beldiman” din Bârlad.

”Ei, baga-mi-as picioarele!”

Ancheta interna a fost deschisa dupa ce, la finalul lunii trecute, în spatiul public au aparut simagini în care e vede cum doua cadre medicale târasc un batrân care nu se poate tine pe picioare si pe care încearca ca îl aseze pe un pat.  Cei doi par sa îsi iasa din fire în momentul în care batrânul pare a se îndrepta, aproape în genunchi, catre un alt pat decât cel în care voiau ei sa îl aseze. ”E, atâta circ! Hai, odata, sus!”, spune femeia. 

Iar barbatul angajat al spitalului, aparent nemultumit ca trebuie sa depuna efort, adauga: ”Ei, baga-mi-as picioarele! Sunteti…!”. Cei doi lucrau ca infirmiera, respectiv brancardier în cadrul Compartimentului de Primire Urgente al Spitalului Municipal Bârlad.

 

Citește toată știrea

Brancardierul şi infirmiera de la Spitalul din Bârlad, filmaţi în timp ce bruschează un bătrân ajuns în Urgenţă, au fost concediaţi
Publicitate