Publicitate

Antrenorul Carlos Ancelotti ia în calcul o prelungire a contractului sau cu echipa de fotbal Real Madrid, scadent la finalul acestui sezon, anunta mass-media italiana.
Numele lui Ancelotti a fost intens vehiculat în legatura cu preluarea postului de selectioner al Braziliei dupa despartirea de clubul spaniol, varianta confirmata inclusiv de presedintele Confederatiei Braziliene de Fotbal (CFB), care a declarat ca îl asteapta pe tehnicianul italian la cârma Selecao începând cu Copa America 2024.

Însa acum lucrurile nu mai sunt asa sigure ca în urma cu câteva luni, în conditiile în care Ancelotti nu mai este atât de convins sa mearga sa antreneze nationala braziliana, scrie calciomecato.com.

„Exista o multime de discutii si zvonuri, dar va pot asigura ca în acest moment ma simt grozav la Real Madrid si nu am de gând sa plec”, a declarat recent Carlo Ancelotti într-un interviu pentru postul Radio Anch’io Sport.

În vârsta de 64 de ani, Ancelotti se afla la cel de-al doilea sau mandat la cârma echipei Real Madrid, alaturi de care a cucerit un titlu de campion al Spaniei si doua trofee în Liga Campionilor.

Potrivit calciomercato.com, tehnicianul italian va avea o reuniune cu conducatorii clubului madrilen la finalul sezonului pentru a discuta o posibila prelungire a contractului.

SURSA: Agerpres

 

 

Citește toată știrea

Carlo Ancelotti ar mai vrea un mandat la Real Madrid
Publicitate