Publicitate

La data de 1 august a.c., în intervalul orar 12.00 – 18.00, politistii Biroului Rutier Iasi au actionat pentru cresterea gradului de siguranta rutiera si prevenirea accidentelor rutiere. În câteva ore au fost retinuti câteva zeci de permise.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 167 de sanctiuni contraventionale, în valoare totala de 49.880 de lei, dintre care 45 pentru abateri savârsite de pietoni, 17 pentru neacordare prioritate vehicule, 13 pentru neacordare prioritate pietoni, iar restul pentru alte abateri.

De asemenea, au fost retinute 31 de permise de conducere. Spre exemplu, politistii Biroului Rutier Iasi au oprit pentru control, pe raza municipiului Iasi, un autoturism condus de o femeie de 45 de ani. În urma verificarilor efectuate, s-a constatat faptul ca aceasta avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar cercetarile sunt continuate.

Citește toată știrea

Câteva zeci de permise auto, reţinute de poliţiştii ieşeni în doar câteva ore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate