Publicitate

În momentul în care doi parteneri decid sa aduca pe lume un copil, este indicat sa se puna imediat problema consultarii unui medic ginecolog. Chiar daca ambii sunt sanatosi si nu au la momentul de fata nicio boala sau nu sunt predispusi unor afectiuni, în continuare este bine sa se apeleze la sfatul unui medic. Cu cât mai multe preventii si analize facute, cu atât mai multe sanse de reusita pe viitor.
Nu stii unde si la ce doctor ginecolog suceava sa apelezi? De clinica Hereditas ai auzit? Dar de medicii pregatiti care activeaza în cadrul acesteia? Acestia te vor ajuta si îti vor raspunde la orice întrebare ai legata de momentul potrivit în care poti face un copil, inclusiv despre riscurile vârstei sau daca mai exista si altele. 

Este mai bine sa stii din timp despre acestea, pentru ca la momentul potrivit sa stii cum sa le abordezi pentru a nu întâmpina situatii nefericite. Daca nu sunt clarificate si tratate unele probleme la timp, viata viitoarei mame dar si a copilului pot fi puse în pericol. 

Asadar, cu ce te poate ajuta un doctor ginecolog? Îti poate prescrie pastile? 

Daca este necesar si considera ca ai nevoie de acestea pentru a spori sansele de a deveni parinte pe viitor, doctorul poate prescrie pastile sau suplimente. Este mai indicat sa urmezi un tratament prescris decât sa consumi pe cont propriu vitamine cumparate de la farmacie. Nu spune nimeni ca acestea nu sunt bune, doar ca medicul stie mai bine ce sa prescrie, care sunt suplimentele care actioneaza rapid si care sunt indicate înainte de a concepe si în timpul sarcinii.

Aceste chestiuni legate de pastile trebuie discutate înainte, desi multa lume nu considera ca este necesara o discutie cu un medic. Multe femei prefera sa cumpere suplimente vazute în diverse reclame sau recomandate de catre cineva. De tinut minte faptul ca fiecare femeie si fiecare organism sunt diferite, asadar si reactiile difera de la caz la caz.

Chiar daca te-ai documentat si ai citit articole cu referire la conceperea unui copil, la ce riscuri exista, tot un doctor specializat îti poate spune exact ce trebuie sa faci si ce nu. Dupa scurte analize, vei primi si anumite explicatii care îti vor clarifica si mai mult situatia.

Te poti programa la un consult si online, atunci când îti permite programul 

În cadrul acestei clinici vei gasi întotdeauna personal calificat, personal care te va îndruma în legatura cu tot ce trebuie sa faci. Te poti programa online sau telefonic la un consult în functie de cum preferi. Clinica Hereditas te ajuta si sustine în aceasta decizie de a aduce pe lume un copil care reprezinta o bucurie nemarginita pentru parinti si pentru familie. În cadrul clinicii Hereditas vei gasi sprijin de specialitate indiferent de problema pe care o ai la momentul de fata.

Pe site-ul oficial clinica-hereditas.ro gasesti mai multe detalii despre medici si chiar poze cu cabinetele în care se desfasoara consultatiile. 

Date de contact:

+40 330 408 407
office@clinica-hereditas.ro

Citește toată știrea

Cauți un doctor ginecolog în Suceava? Îl găsești la clinica Hereditas (P)
Publicitate