Publicitate

David Popovici este deja campion în proba de 200 m liber la Campionatul Mondial de Natatie din Budapesta si tinteste un nou aur la 100 m (finala va avea loc miercuri seara). Noua senzatie a natatiei mondiale duce un stil de viata impecabil, reflectat si în alimentele pe care le consuma.
David Popovici s-a calificat în finala de la 100 m liber cu primul timp, 47.13 – un nou record mondial la juniori, trecându-si deja în palamares aurul la 200 m liber.

Campionul român stie ca performanta nu înseamna doar antrenamente, astfel ca are un plan alimentar bine pus la punct, lucreaza cu un psiholog, iar mama sa a facut cursuri anti-doping pentru a-l feri pe fiul ei de vreun medicament interzis.

David Popovici sustine ca nu exista performanta fara sacrificii, iar o dieta impecabila este necesara pentru a obtine cele mai mari performante.

Conform scoala9.ro, campionul mondial manânca în fiecare dimineata un iaurt mare, amestecat cu banane, miere si fulgi de ovaz.

Migdalele si curmalele nu lipsesc nici ele din dieta tânarului campion.

Dupa antrenament, de la vârsta de 10 ani, David bea un shake: o combinatie de lapte, miere si scortisoara.

Uneori înlocuieste scortisoara cu o lingura de cacao pentru mai multa energie.

David Popovici nu manânca niciodata pâine alba, el înlocuind-o de mult timp cu cea integrala.

Fripturile, prajelile sau alimentatia de tip fast-food aproape ca nu exista în meniul înotatorului.

Finala la 100 m liber care îi poate aduce lui Popovici o noua medalie va avea loc la ora 19:22 si va putea fi urmarita în direct pe siteul oficial al competitiei, dar si pe TVR.

Citește toată știrea

Ce mănâncă David Popovici: Cum arată meniul zilnic al unui campion mondial la natație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate