Publicitate

Creditele bancare nu mai sunt singurul instrument de împrumut al resurselor financiare în România. Asta se datoreaza aparitiei unui nou format de servicii de acest gen, a organizatiilor nebancare de creditare (IFN), care ofera împrumuturi cetatenilor în conditii mai simple.
Printre liderii sectorului de creditare nebancar se numara si compania CreditPrime. Ea reprezinta nu doar un serviciu de acordare a împrumuturilor urgente, ci un întreg ecosistem bazat pe relatiile de lunga durata cu clientii sai.

Vom afla ce mai detaliat reprezinta compania CreditPrime (România), ce produse ofera si de ce clientii si angajatii lasa doar recenzii bune despre aceasta organizatie.

Ce ofera CreditPrime

Nimeni nu este asigurat de cheltuieli financiare neplanificate. Uneori poate aparea o nevoie urgenta de bani, exact în acest moment. Împrumuturile de la rude si prieteni nu sunt cea mai buna solutie – riscati sa compromiteti relatiile în cazul în care ceva nu merge bine. Solicitarile de credite bancare dureaza mult si, în plus, bancile opereaza cu sume mari. Pe lânga asta, doar putinile dintre solicitarile de la banca sunt acceptate.

La CreditPrime procentul de raspunsuri pozitive la cereri este mult mai mare. Clientii primesc banii imediat dupa adresare. Chiar si clientii noi, care trebuie sa îsi creeze mai întâi un cont si sa treaca procedura de verificare a sistemului de securitate, vor astepta doar 1-2 ore. Iar clientii curenti ai serviciului vor avea nevoie de doar câteva minute pentru o solicitare.

creditprime

Un împrumut pe termen scurt cu o dobânda moderata este o solutie rezonabila în cazul când este nevoie de o suma relativ mica. Serviciile CreditPrime în România sunt folosite de catre toate categoriile de populatie, inclusiv studenti, reprezentanti ai profesiilor artistice, freelanceri pe cont propriu.

Aici puteti lua un împrumut pentru orice scop – vacanta, reparatie, instruire, tratament, achizitionarea tehnicii de uz casnic sau chiar nunta, dar si nevoi urgente dictate de circumstantele vietii. La rambursarea efectuata la timp, un astfel de credit va costa nu mai mult decât unul luat de la banca. Pe lânga asta, în primele 30 de zile nu va fi necesar sa achitati dobânda. Acest serviciu este disponibil pentru clientii noi.

CreditPrime ofera clientilor un serviciu inovator o linie de credit pe doi ani. Acest produs este disponibil tuturor utilizatorilor imediat dupa înregistrarea contului si verificarea documentelor. Este un gen de portofel online, din care clientul poate lua sume de pâna la 10 000 de lei în orice moment când are nevoie. Resursele ajung pe cardul bancar al clientului imediat dupa raspunsul pozitiv la cerere.

Dupa rambursarea împrumutului cu tot cu dobânda linia de credit este din nou disponibila pentru utilizare. Datorita acestui format convenabil de împrumut clientii lasa sute de recenzii pozitive despre CreditPrime pe retele de socializare, în mesagerii sau forumuri.

Compania îsi formuleaza clar misiunea:

● sa ofere populatiei solutii de creditare simple si eficiente;

● sa construiasca relatii de încredere si de lunga durata cu clientii, bazându-se pe respect reciproc;

● sa ofere informatii accesibile si transparente – clientii companie sunt întotdeauna la curent cât platesc si pentru ce;

● sa nu existe nici un fel de clauze scrise marunt în contracte;

● sa nu existe nici un fel de servicii suplimentare si impuse de care clientul sa nu aiba nevoie.

Cum obtineti si rambursati un credit, avantaje si beneficii 
Toate operatiunile de împrumut se efectueaza prin intermediul site-ului companiei. Functionalitatea acestuia este clara la nivel intuitiv pâna si celor care nu au mai folosit vreodata astfel de produse.

Algoritmul de functionare este urmatorul:

Clientul alege suma si perioada de creditare cu ajutorul calculatorului încorporat.
Indica datele sale personale si cele de contact.
Încarca fotografia unui document de identitate.
Depune o cerere pentru împrumut, confirma acordul cu conditiile din cabinetul personal.
Primeste banii pe card sau în contul bancar personal.

În cabinetul personal al clientului exista informatii despre rambursarea creditului. Rata si dobânda se achita foarte simplu – de pe acelasi card pe care au fost transferati banii din împrumut.

Nivelul veniturilor solicitantului se verifica prin intermediul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. Daca nu exista informatii în registru, clientul poate confirma sursele de venit, prezentând documentele corespunzatoare.

Principalele avantaje ale creditarii la CreditPrime:

● Rapiditate. Dupa aprobarea cererii banii ajung pe card maxim timp de o ora. Nu va fi nevoie de asteptat un raspuns zile întregi ca în cazul unei banci.

● Comoditate. Împrumuturile se pot solicita de pe orice dispozitiv cu acces la internet – nu trebuie sa mergeti la oficiu, sa stati în rând sau sa discutati cu managerul.

● Obiectivitate. Serviciul de scoring automatizat exclude posibilitatea unei erori efectuate din cauza factorului uman.

● Flexibilitate. Puteti împrumuta orice suma pe orice perioada de timp în limita liniei de credit. Asta va permite sa calculati exact cheltuielile pe care le veti suporta si sa nu va asumati obligatii financiare inutile cum se întâmpla în cazul bancii.

● Beneficii. În primele 30 de zile clientii noi nu achita dobânda. Daca rambursati minimul de plata în aceasta perioada, atunci va costa 0-.

Compania respecta confidentialitatea clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale primite de la clienti persoanelor terte în orice fel de circumstante.

Sfaturi pentru bugetul familial

CreditPrime acorda o atentie deosebita educatiei financiare a clientilor sai. Pentru fiecare cerere serviciul automat de verificare ia o decizie individuala în baza evaluarii nivelului de solvabilitate al solicitantului. Serviciul nu ofera credite care ar putea deveni pentru client o povara financiara din punct de vedere al deservirii.

Expertii companiei ofera clientilor sai recomandari valoroase, în special despre gestionarea bugetului familial. Specialistii recomanda cuplurilor tinere sa nu amâne discutia temei financiare. Acest subiect trebuie discutat din start pentru a nu deveni mai târziu un motiv al destramarii familiei. Nu conteaza modul în care decideti sa gestionati bugetul – împreuna sau fiecare aparte ambele variante implica o discutie deschisa si cinstita.

Ce mai recomanda specialistii:

● Merita sa stabiliti din start un set de reguli în baza carora veti construi partea financiara a vietii. În acest caz neplacerile nu va vor lua prin surprindere – veti fi gata sa le faceti fata oricând.

● Faceti o lista a cheltuielilor pentru luna care vine. Includeti costul chiriei, facturile pentru utilitati, platile pentru TV, internet si abonamente, cheltuielile alimentare si distractiile.

● Decideti când, cum si de catre cine vor fi achitate facturile. Astfel nu veti rata platile obligatorii si veti evita penalitatile si amenzile percepute de catre furnizorii de servicii.

● Daca obisnuiti sa obtineti remunerarea în baza lucrului deja efectuat, planificati din timp cum veti face fata cheltuielilor în cazul în care veti primi banii mai târziu decât va asteptati. Anume pentru astfel de situatii merita sa luati în calcul varianta CreditPrime – daca aveti nevoie urgenta de bani, tot ce trebuie sa faceti e sa deschideti o linie de credit si sa folositi atât de cât aveti nevoie în limita stabilita.

● Planificati din timp cheltuielile considerabile reparatie, vacanta, achizitionarea tehnicii scumpe. Daca acestea nu pot fi amânate, dar nu aveti destule resurse financiare, atunci si în aceste cazuri CreditPrime va fi cel mai eficient si rapid mod de a solutiona problema.

Si un sfat universal pentru toata lumea (nu doar pentru familii) revizuiti cât mai des cheltuielile regulate. E foarte probabil ca s-ar putea ca unele pozitii sa nu mai fie actuale. În acest caz, scapati de ele cât mai curând – veti fi surprins când câteva dintre cheltuielile mici, dar regulate, pe care le-ati exclus vor contribui considerabil la economii pe parcursul anului.

 

Ce spun românii despre CreditPrime – recenzii despre companie

Majoritatea recenziilor la creditele de la CreditPrime sunt pozitive. Clientii remarca simplitatea utilizarii liniei de credit serviciul ofera posibilitatea solutionarii oricaror nevoi financiare rapid si usor.

Merita atentie si opinia clientilor CreditPrime despre serviciul de asistenta al companiei. Acest departament angajeaza specialisti competenti, prietenosi si deschisi, care tin la munca pe care o fac. Ei nu ofera raspunsuri formale, ci cauta sa solutioneze problema clientului, ghidându-l pas cu pas în actiunile pe care trebuie sa le întreprinda.

Reputatia pozitiva a companiei influenteaza direct popularitatea sa – în fiecare an auditoriul serviciului devine tot mai mare. Pe site sunt plasate periodic diverse promotii care permit clientilor nu doar sa ia un credit cu conditii favorabile, ci sa si câstige premii valoroase.

Citește toată știrea

Ce reprezintă compania CreditPrime – recenziile clienților (P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate