Publicitate

Antrenorul Patrick Mouratoglou considera ca Simona Halep este victima unui tratament nedrept din partea ITIA si a tribunalului care a decis ca ea sa fie suspendata patru ani. “Sper ca WTA, ATP si PTPA vor face tot ce le sta în putinta pentru a schimba un sistem care distruge carierele unor jucatoare nevinovate”, a mentionat el într-un mesaj în social media.
„Stiu integritatea Simonei si nu am nicio îndoiala ca ea nu a luat niciodata vreo substanta interzisa. Am stat cu ea în toate cele doua zile de audiere si NU pot sa cred ca tribunalul a ajuns la aceasta decizie pe baza probelor si argumentelor pe care le-am auzit. Procesul si ITIA au fost total nedrepte fata de Simona si este total inacceptabil”, a notat Mouratoglou.

Antrenorul spera ca Halep va învinge la TAS, “singurul tribunal care nu este controlat de ITIA”. “Nu cred ca ITIA a cautat adevarul în cazul Simonei si nu cred ca a tratat-o într-un mod acceptabil. Sper ca WTA, ATP si PTPA vor face tot ce le sta în putinta pentru a schimba un sistem care distruge carierele unor jucatoare nevinovate”, a adaugat Mouratoglou.

Citește toată știrea

Ce spune Patrick Mouratoglou, fostul antrenor, despre suspendarea Simonei Halep
Publicitate