Publicitate

Presedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, despre posibilitatea unor liste comune PSD-PNL la alegerile de anul viitor, ca nu vorbim de un USL 2, si ca, în cazul în care ei simt ca românii au încredere în aceasta coalitie, pot veni cu un program de tara si cu o abordare comuna în anul urmator. Nu este o decizie, este o discutie, a mai spus premierul. Ciolacu a infirmat discutii privind un candidat comun al celor doua partide la alegerile prezidentiale dar a mentionat ca dupa 20 de ani cu presedinte de dreapta crede ca e cazul ca România sa aiba si un presedinte de stânga.
Întrebat daca ia în calcul un candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidentiale, Marcel Ciolacu a declarat: ”De obicei, în politica niciodata nu spui niciodata. Nu a fost aceasta discutie pâna acum, au existat discutii pâna la urma, ca si între colegi, am vazut ce a declansat declaratia mea. Au fost discutii si de liste comune. Nu vorbim de un USL 2, în cazul în care noi simtim ca românii au încredere în aceasta coalitie, putem veni cu un program de tara si cu o abordare comuna în anul urmator. Nu este o decizie, este o discutie. Este posibil, nu este posibil. Nu are nimeni nimic decis în acest moment”, a spus premierul.

Marcel Ciolacu a precizat ca, pentru el, ca premier, urgenta numarul unu este sa încerce sa faca lucruri bune si sa construiasca ceva sustenabil în România si sa se tina de promisiunile facute fata de români si sa implementeze reformele asumate.

”Ca si presedinte al partidului, prioritatea mea numarul unu dunt primele alegeri, alegerile europarlamentare. Pâna la alegerile pentru functia de presedinte este cale lunga”, a mai spus Ciolacu.

Despre renuntarea de catre PSD la un caniddat la prezidentiale, în favoarea PNL, Ciolacu a spus: ”Momentan, sa depasim europarlamentarele. În schimb, cu adevarat, dupa 20 de ani cu presedinte de dreapta cred ca e cazul ca România sa aiba si un presedinte de stânga”. 

 

Citește toată știrea

Ce spune premierul Ciolacu despre USL 2: “Putem veni cu un program de ţară şi cu o abordare comună”
Publicitate