Publicitate

Sâmbata, 17 septembrie a.c., Relu, un luptator al SAS Iasi a avut ultima sa zi de lucru, înainte de a iesi la pensie. Pentru ca a fost un politist cu o activitate exemplara, un camarad de nadejde în misiunile cu risc ridicat pentru securitatea lor, seful Serviciului pentru Actiuni Speciale s-a gândit sa-i faca o surpriza, pentru a ramâne cu o amintire placuta din aceasta zi.
Relu este specialist în domeniul pirotehnic si pentru ca în acea zi avea o activitate de prezentare a tehnicii din dotarea Politiei Române, în cadrul unui eveniment, colegii i-au pregatit un tort si un mini-interviu prin intermediul caruia sa realizeze o scurta retrospectiva asupra carierei sale, care l-a pus în situatii limita, în acelasi timp oferindu-i satisfactii pe masura curajului si pasiunii cu care s-a implicat în fiecare misiune.

Surpriza colegilor l-a surprins placut si l-a emotionat pâna aproape de lacrimi.

Iata mesajul lui Relu, la final de cariera în domeniul actiunilor speciale:

“E un sentiment atât de ciudat! Ma doare gândul ca ma despart de oamenii pe care i-am iubit cel mai mult, de meseria pe care am respectat-o atât de mult si pentru care as fi facut sacrificiul suprem! O sa-mi fie dor de lumea voastra! Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume si sa aveti misiuni usoare! Semper fi!”

Pentru ca îi cunoastem potentialul, noi, echipa luptatorilor SAS Iasi îi dorim succes în proiectele viitoare!

Serviciul pentru Actiuni Speciale este structura destinata interventiei pentru combaterea criminalitatii si violentelor stradale, participarea la actiunile de prindere a infractorilor periculosi, aplanarea actelor de tulburare grava a ordinii publice ori a conflictelor deschise cu evolutie violenta.

 

Citește toată știrea

Ce supriză i-au pregătit colegii unui luptător al SAS Iaşi care a ieşit la pensie
Publicitate