Publicitate

Promotia din 2022 a Universitatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi (UMF) se va urca pe scena sâmbata, 25 iunie, în fata institutiei de învatamânt superior, si va depune Juramântul lui Hiprocrat. 
Evenimentul a devenit deja traditie la UMF si se va desfasura pe parcursul întregii zile, în Piata Natiunilor, fiind invitati parintii si prietenii pentru a sarbatori alaturi de absolventi si profesorii lor. „Este promotia cu care am trecut prin complicata perioada a pandemiei, promotia care s-a adaptat la învatamântul online, care nu a ezitat sa faca voluntariat în lupta împotriva virusului SARS‑CoV‑2, poate cea mai curajoasa promotie din ultimii ani, poate cea mai pregatita sa faca fata provocarilor ce vor veni. Felicitari si mult succes în viitor!”, a declarat prof.dr. Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iasi.

Vor fi 1.540 de absolventi de la 13 specializari, dintre care 8 sunt cu predare în limba româna, 3 cu predare în limba engleza si 2 în franceza. Dintre cei 1.540 de absolventi, 1.177 sunt români, iar 358 provin din alte 38 de tari. Conform reprezentantilor UMF Iasi, cei mai multi absolventi internationali sunt din Israel – 84 si din Franta – 38. Evenimentul va avea doua parti: cursurile festive ale facultatilor, în intervalul 10.00 – 17.30, iar de la ora 19.00 este programata Ceremonia de Absolvire în cadrul careia rectorul UMF va adresa salutul sau promotiei 2022, urmat de cele ale decanilor celor patru facultati: Medicina, Medicina Dentara, Farmacie si Bioinginerie Medicala. Urmeaza apoi premierea sefilor de promotie, speech-uri motivationale, iar finalul este rezervat rostirii Juramântului lui Hipocrate. Întreaga ceremonie va fi transmisa live pe canalele UMF Iasi. 

Citește toată știrea

„Cea mai curajoasă promoţie de medici” depune sâmbătă Jurământul lui Hipocrat la Iaşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate