Publicitate

Cel mai tânar fiu al printului care domneste în Liechtenstein, Hans-Adam al II-lea, Constantin, a murit subit marti la vârsta de 51 de ani, anunta miercuri într-un comunicat casa princiara, relateaza AFP.
”Casa Princiara va anunta cu regret decesul neasteptat al printului Constantin de Liechtenstein la 5 decembrie 2023”, se arata în comunicat, în care nu este precizata cauza decesului.

Constantin era al saptelea în ordinea succesiunii la tronul acestui mic principat bogat, situat între Austria si Elevetia, cu aproximativ 40.000 de locuitori.

Fratele sau mai mare, printul mostenitor Alois, este cel care-i va succede lui Hans-Adam al II-lea la conducerea Liechtensteinului.

Constantin lasa în urma sa o sotie, printesa Marie de Liechtenstein, si copii, printul Moritz, printesa Georgina si printul Benedikt, deplânge casa princiara.

El a fost presedintele Consiliului de Supraveghre a Liechtenstein Group, cel mai mare grup bancar privat si de gestionare de active care apartine unei familii ragele din lume, se arata în comunicat.

Citește toată știrea

Cel mai tânăr fiu al prinţului Liechtenstein, Constantin, moare la vârsta de 51 de ani
Publicitate