Publicitate

Cel putin douazeci si sapte de persoane au murit si alte câteva au suferit arsuri într-un incendiu din New Delhi, care a avut loc vineri, într-o cladire comerciala din capitala Indiei, relateaza lefigaro.fr.
„Douazeci si sapte de cadavre carbonizate au fost recuperate din cladire si alti zeci au fost raniti”, a declarat pentru AFP Satpal Bharadwaj, director de operatiuni pentru departamentul de pompieri din Delhi, inclusiv capitala.

Potrivit lui Satpal Bharadwaj, în cladire se aflau aproximativ 70 de persoane când a izbucnit incendiul. „Nu a existat o iesire de urgenta si majoritatea oamenilor au murit de asfixiere”, a spus el, adaugând ca autopsiile vor dezvalui mai multe detalii.

Peste 40 de persoane au suferit arsuri si au fost internate în spital, potrivit rapoartelor presei. Aproximativ 60 pâna la 70 de persoane au fost salvate din cladire, potrivit presei locale care citeaza politia.

Cauza incidentului nu este înca cunoscuta, a spus Satpal Bharadwaj, care a adaugat ca cladirea a fost folosita pentru „birouri si (pentru depozitarea) materialului de ambalare din hârtie”

Incendiul a izbucnit într-o cladire comerciala cu patru etaje din vestul orasului Delhi. A avut loc la primul etaj, care gazduieste birourile unei companii de productie de camere de securitate si routere, potrivit NDTV, citându-l pe seful politiei Sameer Sharma. La fata locului s-au deplasat aproximativ 30 de masini de pompieri, dar si ambulante.

Times of India a raportat ca proprietarul cladirii a fost arestat. Incendiile sunt frecvente în India din cauza practicilor proaste din industria constructiilor si a nerespectarii reglementarilor de siguranta. Un politist a declarat pentru AFP, sub rezerva anonimatului, ca unul dintre proprietarii biroului a fost arestat pentru audieri, fara a oferi mai multe informatii cu privire la motivul arestarii sale.

 

 

Citește toată știrea

Cel puţin 27 de persoane au pierit în urma unui incendiu care a cuprins un centru comercial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate