Publicitate

Cererea procurorilor Parchetului de pe lânga Trinunalul Sibiu privind arestarea în lipsa a celor trei suspecti în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner va fi judecata în 22 noiembrie.
”Judecatorul de drepturi si libertati a decis ca judecarea propunerii de arestare sa aiba loc în data de 22.11.2023, pentru a se îndeplini procedura de citare cu inculpatii”, a transmis, sâmbata, Parchetul de pe lânga Tribunalul Sibiu.

Vineri, procurorii au formulat propunere de arestare în lipsa a celor trei barbati care au participat efectiv la jaful din casa omului de afaceri din Sibiu.

Ei anuntau ca trebuie citati inculpatii. Datele oficiale din ancheta arata ca doi dintre ei au parasit tara chiar în ziua în care omul de afaceri Adrian Kreiner a murit. Cel de-al treilea s-ar afla în tara, dar deocamdata nici acesta nu a fost prins. Despre ceilalti doi exista suspiciunea ca ar fi în Belgia si Germania, tari din care au venit recent în România, dar nu s-a reusit prinderea lor.

 

Citește toată știrea

Cererea procurorilor de arestare în lipsă a suspecţilor în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner va fi judecată în 22 noiembrie
Publicitate