Publicitate

La doua saptamâni de la moartea lui Matthew Perry, certificatul de deces al interpretului lui Chandler din serialul „Friends” a fost dezvaluit de presa americana, inclusiv Deadline. Deocamdata, documentul nu dezvaluie cauza mortii actorului în vârsta de 54 de ani, care a fost gasit inconstient de asistentul sau în jacuzzi-ul din locuinta sa din Los Angeles.
Dupa ce vor fi finalizate testele toxicologice, Departamentul de Sanatate Publica al comitatului Los Angeles va dezvalui cauza decesului. Matthew Perry se lupta de ani de zile cu dependenta de droguri si de alcool. Potrivit certificatului de deces, a fost efectuata o autopsie. Dar acest document nu contine alte informatii pe aceasta tema.

Actorul american a fost înmormântat în cadrul unei ceremonii intime, la 3 noiembrie, în cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Los Angeles. Ceremonia a durat aproximativ doua ore. Au fost prezenti actorii din serialul „Friends”, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc si David Schwimmer, cu care Matthew Perry a împartasit o mare prietenie.

Vedete legendare, precum Elizabeth Taylor si Michael Jackson, sunt înmormântate în acest cimitir de pe dealurile Hollywood-ului.

Citește toată știrea

Certificatul de deces al lui Matthew Perry nu dezvăluie cauza morţii sale
Publicitate