Publicitate

Dupa reconfigurarea santierului de la intersectia soselei Bucium cu bd. Poitiers la lucrari exclusiv pe timp de noapte, primarul Mihai Chirica a recunoscut ca, initial, interventia la retelele de apa si canalizare a paralizat traficul auto pe Pasajul Socola. „Am discutat cu directorul ApaVital si am decis la lucrarile sa se faca doar pe perioada noptii.
De asemenea, am dislocat politisti locali din alte intersectii si i-am transferat spre zona Bucium si în intersectiile din amonte si din aval de acest punct fiebinte al orasului”, a declarat Mihai Chirica.

Primarul a invocat si întârzierile mari în transportul public, pusa de edil pe seama prezentei unui numar mare de autovehicule în trafic. „Ceea ce a surprins a fost ca întârzierile s-au transmis ca o unda pâna în intersectii precum Tudor Vladimirescu”, a adaugat el.

CITESTE SI: Harta calvarului din trafic: “Nu am cuvinte pentru ce au trait iesenii astazi!” Domnule primar, treziti-va!

„Este o situatie care ne va pune în garda si cu celelalte lucrari pe care avem de gând sa le facem”, a mai spus Chirica, facând apel la întelegerea iesenilor. „Si Pasajul Socola, si modernizarea soselei Bucium si a bd. Poitiers, si introducerea în subteran a retelelor electrice si de apa-canalizare trebuie facute odata pentru totdeauna. Înghitim în sec, dar terminam”, a conchis edilul.

Citește toată știrea

Chirica, despre șantierele din Bucium-Poitiers: ”Înghițim în sec, dar terminăm”
Publicitate