Publicitate

Americanul Emory Andrew Tate a devenit viral pe TikTok, dupa ce a pus punct carierei sale în kickboxing.
Nascut în Chicago, Andrew Tate si-a început cariera în kickboxing în 2005, când a câstigat si primul titlu. Pâna la retragere, Tate a ajuns sa fie de 4 ori campion, dar faima a venit dupa ce a renuntat la sport, el fiind stabilit acum în România, scrie gsp.ro.

Americanul, cu origini britanice, a devenit celebru pe Instagram si TikTok, câstigând tot mai multi fani ca urmare a mai multor declaratii misogine.

Acesta îsi impresioneaza fanii plimbându-se prin Bucuresti cu un Bugatti si postând pe Instagram fotografii si videouri pe TikTok, din diverse locatii de lux, care au devenit virale.

Tate le promite urmaritorilor ca îi poate învata cum sa câstige bani prin cursul sau online, sustinând ca este milionar în dolari.

„Am fost sarac mult timp. Am facut primul milion la 27 de ani, iar pe la 31-32 aveam 100 de milioane”, spunea Tate pentru presa din SUA. Potrivit Forbes, Tate ar avea o avere de 30 de milioane.

În 2016, a fost dat afara de la Big Brother UK dupa ce a aparut un video în care agresa o femeie. El sustinea ca era vorba de un joc si ca femeia nu ar fi fost ranita.

El a fost criticat si pentru declaratiile facute cu privire la miscare „#MeToo”.

„Hartuirea sexuala este dezgustatoare si nu poate fi scuzata. Totusi, nu e hartuire daca un barbat se uita la tine, fluiera dupa tine sau te întreaba cum te cheama. Timp de mult timp femeile au facut sex pentru a obtine diferite beneficii. Nu au fost abuzate. Daca te pui în situatia de a fi violata, trebuie sa accepti ca ai o vina”, spunea Tate în trecut.

Citește toată știrea

Cine e milionarul misterios care se pozează cu un Bugatti prin București. Dă vina pe femei dacă sunt violate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate