Publicitate

Compania Continental anunta numirea lui Daniel Groza (44 de ani) în functia de director al centrului de cercetare si dezvoltare Continental din Iasi.
Daniel Groza lucreaza în Continental din anul 2006 când a început activitatea în cadrul companiei în pozitia de Test Engineer, iar dupa doi ani a avansat pe pozitia de Team Leader. În anul 2011 a preluat o noua functie de conducere, fiind numit Group Leader. În perioada 2018 – 2020 a preluat un rol global în testare si tot de atunci coordoneaza echipele locale din cadrul actualei divizii Architecture and Networking, functie pe care o va mentine în paralel cu rolul de director al locatiei Continental Iasi.

“Preluarea functiei de manager Continental Iasi este o responsabilitate pe care mi-am asumat-o cu entuziasm. Echipa din Iasi a crescut la peste 2500 de angajati, la fel si rolul semnificativ pe care colegii mei îl joaca în dezvoltarea tehnologiilor automotive, cu impact global. Locatia noastra este un centru de competenta care atrage specialisti foarte bine pregatiti. Câteva dintre obiectivele pe care le vizez în noul meu mandat tin de dezvoltarea echipei si a proiectelor de cercetare cu responsabilitate globala, în special în dezvoltarea tehnologiilor pentru conducere autonoma, inteligenta artificala, precum si a tehnologiilor pentru dezvoltarea oraselor inteligente”, spune Daniel Groza.

Citește toată știrea

Cine este noul direct al Continental Iaşi, companie cu peste 2.500 de angajaţi în oraş
Publicitate